İLK KEZ SUPERHABER AÇIKLIYOR: DESTE DESTE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİNDE YENİ GELİŞME!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, ilk kez SuperHaber'de ortaya çıkan CHP'deki deste deste para sayma görüntülerinde yeni gelişmeyi, AK Parti’ninn emeklileri heyecanlandıran mesajını ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun trolü FETÖ’cün ihraç edilen savcı çıkmasını tartıştı.

''HESENZADE, ÖRGÜTE ELEMAN KAZANDIRMADA ETKİLİ BİR İSİM''

Bozkurt, ''İran kökenli Hesenzade, örgütün terör elebaşları Duran Kalkan ve Cemil Bayık'a yakın bir isim. Örgütün İran'daki gençlik yapılanmasında. hesenzade, örgüte eleman kazandırmada etkili bir isim.

''YA ANAYASA MAHKEMESİ KAPATILMALI YA DA YAPISINDA DEĞİŞİKLİK YAPILARAK UYGUN HALE GETİRİLMELİDİR''

Anayasa Mahkemesi’nin yeni başkanı Kadir Özkaya, HDP'ye hazine yardımına bloke konması kararında lehine oy vermişti. Özkaya, Can Atalay kararında 'ihlal var' oyu kullanmıştı. Özkaya'nın görev süresi 2 yıl. Konuştuğum çevreler, başkanın tutumunun önemli olmasıyla birlikte bireysel başvuruları sınırlamak gerekiyor. Ya Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yapısında değişiklik yapılarak uygun hale getirilmelidir. Can Atalay meselesinde de karşımıza çıkan bireysel başvuruların sınırlandırılması gerektiğini savunan hukukçular var. Anayasa Mahkemesi'ndeki sistemi düzeltmek lazım.

''TÜRKİYE, PKK'NIN SÖZDE BARIŞ ÇAĞRILARININ NE DEMEK OLDUĞUNU İYİ BİLİYOR. KENDİSİNİ TOPARLAMAK İSTİYOR''

Irak yönetimi son gelişmelerle birlikte Ortak Harekat Merkezi'ne olumlu bakmaya başladı. Terör örgütünün içindeki korku ve paniği çok net görüyoruz. Irak'ta sıkışan PKK'nın barış çağrısı yapabileceği ya da silah bırakabileceği yönünde söylentiler var. Türkiye, PKK'nın sözde barış çağrılarının ne demek olduğunu iyi biliyor. Kendisini toparlamak istiyor.

''EMEKLİ MAAŞLARINDA İYİ BİR ŞEKİLDE İYİLEŞTİRME SÖZ KONUSU OLABİLİR''

Enflasyonun durumu göz önünde bulundurularak problemin tamamının çözümü mümkün olmayabilir. Ancak adım adım gidilerek, iyi bir şekilde iyileştirme söz konusu olabilir.

''BALYA BALYA PARALARLA KEMAL ÇEBİ'NİN BAĞLANTISI VAR MI? KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ DE BU İŞİN İÇİNDE Mİ?''

CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni bir kişi ortaya çıktı. Daha önceki görüntülerde gözükmüyor.  CHP'nin para sayma görüntülerinde CHP'li Küçükçekmece belediye başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin olduğu ortaya çıktı. İmamoğlu'na yakın bir isim olan Kemal Çebi'nin oğlu neden bu görüntülerde yer aldı? Balya balya paralarla Kemal Çebi'nin bağlantısı var mı? Küçükçekmece Belediyesi de bu işin içinde mi? CHP'li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlunun para sayma görüntülerinde yer alması, 'Acaba bu soruşturmada başka isimler de ortaya çıkar mı?' sorusunu akıllara getiriyor. CHP'deki bu paranın kaynağının nereye harcandığı netleşmeden bu mesele İmamoğlu'nun önüne çıkıp duracak.

''UĞUR GÜRSES 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDE DEŞİFRE OLDU''

PKK elebaşı, bebek katillerinin FETÖ'yle işbirliği yapmasına şaşırmam. Uğur Gürses 15 Temmuz darbe girişiminde deşifre oldu. gürses, 15 Temmuz sonrası ihraç edilen 'sözde' cumhuriyet savcısıdır. Gürses, FETÖ'cü hainlerden birisi çıktı.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İLK KEZ SUPERHABER AÇIKLIYOR: DESTE DESTE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİNDE YENİ GELİŞME! ile ilgili etiketler CHP Ekrem İmamoğlu FETÖ PKK AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.