İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan "TC-ANK" adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan "TC-ANK" adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı.

Uçakta açıklamada bulunan Erdoğan, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'yla birlikte resmi açılışı yapacağız. emeği geçenlerin hepsini tebrik ediyorum, kutluyorum" dedi.

İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan "TC-ANK" adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etmişti. Dakikalar önce İstanbul Yeni Havalimanı'na inişi gerçekleşti.

İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi... - Resim : 2

Erdoğan, 24 Haziran seçimleri için il mitinglerini Gaziantep ile bitirdi. Miting sonrasında helikopterle Gaziantep Havalimanı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan "TC-ANK" adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirmek üzere Gaziantep'ten hareket etmişti.

İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi... - Resim : 3

Tarihi inişin ardından kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Bizler için çok çok anlamlı bir gün. 29 Ekim'de inşallah bu muhteşem havalimanımızın açılışını yapacağız.29 Ekim'de bittiğinde yılda 90 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak ve dünyanın sayılı, ilk 3 inşallah havalimanlarından bir tanesi olacak. İnşallah havalimanımız bizim prestijimiz olmanın ötesinde markamız olacak.'' ifadelerini kullandı.

İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi... - Resim : 4

 

İlk inişi Erdoğan'ın uçağı gerçekleştirdi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.