İlk 6 ay geri ödemesiz! Dijital dönüşüm için faizsiz krediye onay çıktı

İlk altı ayı geri ödemesiz faizsiz kredi desteği veriliyor. Faizsiz kredi detayları merak konusu oldu. Bu kapsamda İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı’nı resmen ilan etti. Son başvuru tarihi ise belli oldu.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

İşletmelere sağlanan desteklerin yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) da İstanbul’da yer alan işletmelerin dijital dönüşümlerini gerçekleştirmeleri için Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı’nı ilan etti.

İstanbul’daki dijital dönüşüm olgunluk analizi ve yol haritasına sahip işletmelere faizsiz kredi desteği verilecek. Toplam bütçesi 200 milyon lira olan program kapsamında işletmelere; 2 milyon ila 5 milyon lira arasında, ilk 6 ayı geri ödemesiz 24 ay vadeli faizsiz kredi desteği verilecek.

REKABET GÜCÜNÜ ARTTIRACAK ADIM

Program ile işletmelerin üretim, yönetim, müşteriye erişim, işgücü vb. hususlarda dijital dönüşüm çalışmaları işletmeye özel olarak hazırlanmış yol haritasına göre gerçekleştirilecek. 

Dijital ve ileri üretim teknolojileri kullanılarak kapasiteleri artırılacak olan işletmelerin, katma değerli ürünlerle rekabet güçleri yükseltilecek.

İlk 6 ay geri ödemesiz! Dijital dönüşüm için faizsiz krediye onay çıktı ile ilgili etiketler kredi faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.