İlişkiyi bitiren yemeğin ayrıntıları ortaya çıktı!

Evlenme yolunda adım adım yürürken ayrılık kararlarıyla hayranlarını üzüntüye boğan Sıla ile Ahmet Kural ayrılığının arkasından Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile baş başa görüşmesinin çıktığı iddia edildi.

İlişkileri evlilik yoluna giderken sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalayan Sıla ve Ahmet Kural'ın ayrılık nedeni herkesçe merak ediliyor. Herkes ikilinin ayrılık nedeni olarak Ahmet Kural'ın Sıla'yı aldatmasından olduğunu düşünürken olay tam tersi çıktı. Sıla, oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile baş başa yemek yiyince Ahmet çıldırmış.

KISKANÇLIK BÜYÜK AŞKI BİTİRDİ

Oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla 1 yıllık ilişkilerini önceki gün bitirmişti. Sıla, oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile buluşup baş başa yemek yedi. Sıla'nın bu hareketi Ahmet Kural'ı kıskançlık krizine sokunca ilişkinin bittiği iddia edildi.

İşte Sıla ve Okan Can Yantır'ın çekilen o fotoğrafları:

sila-nin-is-adami-le-cekilen-tek-kare-fotografi-10457778_5667_m

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Okan Can Yantır, 4 dil bilmektedir. Okan Can Yantır'ın ayrıca Fransa Paul Valery Üniversitesi seçim stratejileri ve aday imajı eğitimi de bulunmaktadır.

Çukur dizisi ile yıldızı parlayan 22 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz ve Okan Can Yantır kısa zaman önce ayrılmıştı. Ayrılığa gerekçe ise Dilan Çiçek Deniz'in Aras Bulut İynemli ile dizideki sevişme sahneleri gösterilmişti.

Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.

Okan Can Yantır ve Dilan Çiçek Deniz:

sila-nin-is-adami-le-cekilen-tek-kare-fotografi-10457778_6748_m

sila-nin-is-adami-le-cekilen-tek-kare-fotografi-10457778_4891_m

İlişkiyi bitiren yemeğin ayrıntıları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Okan Can Yantır Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.