'Ilıcalı ve Anlı'nın programları PKK ve FETÖ kadar büyük tahribat veriyor'

AK Parti milletvekili Aydın Ünal, "Acun Ilıcalı, Müge Anlı ve benzerlerinin programlarının toplumsal dokuda yaptığı tahribat PKK ve FETÖ tahribatı kadar büyük" dedi.

'Ilıcalı ve Anlı'nın programları PKK ve FETÖ kadar büyük tahribat veriyor'


Bir diğer AK Parti milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da, Aydın Ünal’ın söz konusu paylaşımını alıntılayarak “Aynen öyle mebusum! Ömür sürecek ve ahirete sari tahribat” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’ya da Rıdvan Dilmen’in başlattığı “Ben ‘evet’ diyorum, sen de var mısın” sorusu iletilmiş ama Ilıcalı’dan herhangi bir tepki gelmemişti.

Aydın Ünal, daha önce de köşe komşusu İsmail Kılıçarslan'ın Gazeteci Cemil Barlas ve Türkiye yazarı Fuat Uğur'un adını anmadan "Kendisini kelepçeyle meclis kürsüsüne bağlayan CHP'li kadın milletvekili üzerinden hiç anlamadığımız, hiçbir zaman da anlayamayacağımız -hatta iyi ki anlamadığımız ve iyi ki anlayamayacağımız- şekilde 'seks içerikli, derili merili' espriler yapmayı 'uygun' bulan adamla aynı kafada, aynı safta, aynı mahallede sanılmaktan çok bunaldık be reis" diyen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'ın yazısını sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Ünal, Uğur ve Barlas için "hamam böceği" benzetmesi yapmıştı.

FETÖ'nün alçak darbe girişimi sırasında Boğaz Köprüsü üzerinde darbeci askerlerin ateşiyle oğlu ile birlikte şehit olan ve AK Parti reklam kampanyalarının mimarı Erol Olçok'un "mahalleye dadanan haşerat tarafından 'ihanet'le itham edildiğini" öne süren Ünal, "AK Parti daha kurulmadan çalışmaya başlamış, her saatini, her anını bu mücadele için sarf etmişti. Hiç yalpalamayan, sadakati asla sorgulanmayacak bu büyük adam, 'kavgaya girmemekle', 'kavga etmemekle', 'şucu-bucu' olmakla, hatta, ne acıdır ki, imalar yoluyla 'ihanetle' itham ediliyordu" diye yazmıştı.

'Ilıcalı ve Anlı'nın programları PKK ve FETÖ kadar büyük tahribat veriyor' ile ilgili etiketler Aydın Ünal Acun Ilıcalı Müge Anlı PKK FETÖ Erol Olçok İsmail Kılıçarslan Rıdvan Dilmen hamam böceği tahribat toplumsal doku fuat uğur Cemil Barlas ahmet hamdi çamlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.