İlhan Varank kimdir? 15 Temmuz şehidi İlhan Varank nereli, nasıl şehit oldu?

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan İlhan Varank kimdir? Darbe girişimini duyar duymaz sokağa fırlayan ve vatandaşlarla beraber darbecilere direnen İlhan Varank nereli, nerede, nasıl şehit oldu? İşte, İlhan Varank’ın kısa özgeçmişi…

FETÖ hain terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminde darbecilere karşı direnmek adına sokağa çıkan ve vatandaşlarla beraber korkusuzca mücadele veren İlhan Varank, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın da ağabeyiydi.

İlhan Varank Kimdir?

1971 tarihinde dünyaya gelen ve aslen Trabzonlu olan İlhan Varank, 45 yaşında evli ve 2 çocuk babasıydı. Milli Eğitim Bakanlığı Bursu kazanarak ABD Ohio State Üniversitesinde bilgisayarlı öğretim teknolojileri alanında master yapan ve daha sonrasında da aynı alanda doktorasını tamamlayan Varank, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölüm başkanlığı görevini yürütüyordu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın da ağabeyi olan İlhan Varank, evli ve 2 çocuk babasıydı. Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir binası önünde darbecilerin açtığı ateş sonucu kalleşçe şehit edilen Varank, Fatih Camii’ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İlhan Varank kimdir? 15 Temmuz şehidi İlhan Varank nereli, nasıl şehit oldu?

Mesleği: Akademisyen
Şehadet Yeri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Doğum Tarihi: 1971
Memleketi: Trabzon
Medeni Durumu: Evli
Çocukları: 2

İlhan Varank kimdir? 15 Temmuz şehidi İlhan Varank nereli, nasıl şehit oldu? ile ilgili etiketler 15 Temmuz İlhan Varank
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.