İlhan İrem'in vasiyeti ortaya çıktı! Mirası eşi Hansu İrem’e kaldı

Bir süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören İlhan İrem, 28 Temmuz Perşembe gecesi İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı. 67 yaşında hayata veda eden müzisyen ve şarkı sözü yazarı İrem, tüm mirasını eşine bıraktı.

Böbrek rahatsızlığı sebebiyle diyaliz tedavisi gören Türk müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem, 8 ay önce yaşamını yitirdi. İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı.


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede İlhan İrem, tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktı. Sanatçının kardeşi Erkan Aldatmaz ise abisinin e-mail yoluyla vasiyetname hazırladığını ve mirasın iptali gerektiğini öne sürdü.


KARDEŞİ İTİRAZ ETTİ

İhan İrem'in kardeşi Erkan Aldatmaz, kızı Güliz Aldatmaz Gökçadır’ın da mirasta hakkı olduğunu iddia ederek dava sonuçlanıncaya kadar İrem’in tüm malvarlığına tedbir konulmasını talep etti.

 

 

İlhan İrem'in vasiyeti ortaya çıktı! Mirası eşi Hansu İrem’e kaldı ile ilgili etiketler vasiyet mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.