İlhan İrem, Fethullah Gülen’e ‘Fetuş’ dediği için tazminata mahkum edilmişti

67 yaşındaki ünlü sanatçı İlhan İrem, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Başarılı sanatçı çok sayıda ödül kazanırken, eserleriyle toplumun her kesimine ulaştı. Yazdığı köşe yazıları ile de dikkat çeken İrem'in, FETÖ ve CHP'ye yönelik söylemleri de yeniden gündem oldu.

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden İlhan İrem, böbrek yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

67 yaşında vefat eden sanatçı, ilk albümünü 1973 yılında çıkardı. "İşte Hayat", "Son Selam", "Ayrılık Akşamı", "Sen Bilirsin", şarkılarıyla liste başı oldu. 6 kez Altın Plak olmak üzere pek çok ödül aldı.

İrem, çeşitli kurumlarca "yılın erkek sanatçısı" ve "yılın sanatçısı" ödüllerine layık görüldü. Usta sanatçı İlhan İrem, icra ettiği sanatın yanı sıra yazdığı köşe yazıları ve söylemleri ile de tüm dikkatleri üzerine topluyordu.

İlhan İrem, Fethullah Gülen’e ‘Fetuş’ dediği için tazminata mahkum edilmişti

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'E BU SÖZLERLE YÜKLENDİ: "CUMHURİYET DÜŞMANI ŞİZOFREN FETUŞ"

1999 yılında kaleme aldığı bir yazıda Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e 'Fetuş' diye hitap etmiş, eli kanlı Gülen'i 'Cumhuriyet düşmanı bir şizofren' olarak tanımlamıştı. Bu sözler FETÖ elebaşı Gülen, İlhan İrem'e tazminat davası açarak para talep etmişti.


"SİZ HALA KOLTUK DERDİNDESİNİZ"

24 Temmuz 2018 seçimleri sonrası yaptığı bir paylaşımla o dönem CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında çekişmeye tepki gösteren İrem, "Olanların ve olacakların sebebi basiretsizliğiniz. Siz hala koltuk derdindesiniz" ifadelerini kullanmıştı.

 


.

İlhan İrem, Fethullah Gülen’e ‘Fetuş’ dediği için tazminata mahkum edilmişti ile ilgili etiketler FETÖ fetüs ilhan irem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.