İlhan Cavcav o kadar çok hocayla çalıştı ki: Ümit Özat'ı unutmuşum!

Gençlerbirliği’nin duayen başkanı, İbrahim Üzülmez’den sonra Ümit Özat ile anlaştı. İlhan Cavcav’ın 62. hocası olan Özat, 15 sezon sonra yuvaya döndü.

Gençlerbirliği Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdıktan sonra kararını verdi. Beşiktaş'ın eski sol bekinin boşluğu, bu kez Fenerbahçe'nin efsane sol beki Ümit Özat ile doldu. Son olarak Mersin İdman Yurdu’nu çalıştıran Özat, imzayı attı. Başkentte daha önce Ankaragücü'nü çalıştıran, 1995-2001 arasında Gençlerbirliği forması giyen 40 yaşındaki futbol adamı, Başkan İlhan Cavcav'ın 46. farklı teknik direktörü oldu. Cavcav, 1977'den beri yürüttüğü başkanlığı sırasında, toplam 62 hoca ile çalıştı.

“ÜMİT ÖZAT’I UNUTMUŞUM”

İlhan Cavcav, Ümit Özat'ın imza törenine İbrahim Üzülmez'e teşekkür ederek başladı. Cavcav, “Ümit Özat'la çalıştığımı zannediyordum. Yaşlandım artık. Bir baktım çalışmamışım. Hemen çağırdım” dedi. Özat ise kadrosunun Beşiktaş, Fenerbahçe ayarında olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav o kadar çok hocayla çalıştı ki: Ümit Özat'ı unutmuşum! ile ilgili etiketler Ümit Özat Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.