İletişim Başkanı Altun, başörtülülere yönelik saldırıları kınadı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından İngilizce olarak yaptığı açıklamada dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleşen başörtülülere yönelik saldırıları kınadı.

Twitter hesabından İngilizce paylaşımda bulunan Fahrettin Altun, "Başörtülü ya da herhangi bir dini kıyafet giyen kadınlara saldırmak, Türkiye'de, Avustralya'da ya da dünyanın neresinde olursa olsun, kınanması gereken bir durumdur. Bu tür nefret eylemlerini kınıyoruz. Bütün dinlerin mensupları, inançlarının gerekliliklerini özgürce ve barış içerisinde yerine getirebilmelidir. Tüm devletlerin de bu doğrultuda adımlar atması gerekmektedir." ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, başörtülülere yönelik saldırıları kınadı!

İletişim Başkanı Altun, başörtülülere yönelik saldırıları kınadı! ile ilgili etiketler Fahrettin Altun başörtüsü İletişim Başkanlığı İletişim Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.