İlçe merkezine düşen uçak ortalığı savaş alanına çevirdi!

ABD'nin California eyaletinde ilçe merkezine düşen küçük bir uçak San Diego'yu savaş alanına çevirdi. Bölgedeki elektrik hatlarının koptuğu kazada 600'den fazla ev, elektriksiz kaldı. Çevredekiler ne olduğunu anlayana kadar büyük panik yaşadı.

ABD'nin California eyaletine bağlı San Diego'daki El Cajon bölgesinde küçük bir uçak yerleşim alanına düştü. Uçak alev alırken, elektrik hatları da koptu.

UÇAKTAKİ 4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine polis, kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Federal Havacılık İdaresinden yapılan açıklamada California'daki John Wayne Havalimanı'ndan kalkan ve Gillespie'ye doğru yola çıkan küçük uçakta 4 kişinin bulunduğu ifade edildi.

ELEKTRİK HATLARINA ÇARPAN UÇAK KESİNTİYE SEBEP OLDU

San Diego County Şerif Ofisinden yapılan açıklamada ise, "İtfaiye ekipleri kaza mahallinde hayatta kalan kimse bulamadı" denildi. Olayda en az 1 ev hasar görürken, elektrik dağıtım şirketine göre 600'den fazla ev elektriksiz kaldı.

Kazanın nedenine yönelik soruşturma başlatıldı.

İlçe merkezine düşen uçak ortalığı savaş alanına çevirdi! ile ilgili etiketler ABD uçak california san diego düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.