İlber Ortaylı'nın sözleri gündem olmuştu! Naci Görür'den cevap geldi

İlber Ortaylı'nın Celal Şengör ile Naci Görür'ü kıyaslaması sosyal medyada gündem olmuştu... İlber Ortaylı, Naci Görür için "O depremi biliyor. Bizim Celal'den (Celal Şengör) daha iyi" ifadelerini kullanmıştı. Naci Görür'den cevap geldi...

Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı canlı yayının sona erdiğini sanarak oldukça konuşulacak bir cümle kurdu. Ortaylı, Prof. Naci Görür için "O depremi biliyor. Bizim Celal'den (Celal Şengör) daha iyi" dedi.

 NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İlber Ortaylı'nın Prof. Naci Görür'ü övmesi ve Celal Şengör ile kıyaslaması üzerine Görür'den beklenen açıklama geldi. 

Öyle ki yaptığı açıklama ile nezaketini birkez daha gözler önüne seren Görür, "Arkadaşlar, dün TV100’de Candaş Tolga’nın programının kapanışında sayın İlber Ortaylı hocamın hakkımda söylediği güzel sözler için teşekkür ederim. Ülkemizin yetiştirdiği ender yerbilimcilerden sayın Celal Şengör’le kıyaslanmak da beni ayrıca onore etti. Ancak, Celal’in ulusal ve uluslararası şöhret ve konumu bizim hayallerimizi süsleyen bir konudur. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

İlber Ortaylı'nın sözleri gündem olmuştu! Naci Görür'den cevap geldi - Resim : 2

 

İlber Ortaylı'nın sözleri gündem olmuştu! Naci Görür'den cevap geldi ile ilgili etiketler Naci Görür Celal Şengör
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.