İlber Ortaylı'nın müzik keyfi! Sokak sanatçılarının müziği ile dans etti

Sevilla'ya giden Prof. Dr. İlber Ortaylı, kitap çalışmalarına ara verdi ve kendini sokak sanatçılarının ritmine bıraktı. Sevilla sokaklarında sokak performansçılarına denk gelen Ortaylı, "Kitap çalışmalarına kısa bir ara. İşbiliye diğer adıyla Sevilla sokaklarında…" notuyla o anları paylaştı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, İspanya’nın Sevilla kentini ziyaret etti. Sevilla'da sokak sanatçılarına denk gelen Ortaylı, şarkı eşliğinde dans etti.

Ortaylı, alkışla ve ritim tutarak müziğe eşlik ettiği anları Instagram hesabından paylaştı. İlber Ortaylı videoya, "Kitap çalışmalarına kısa bir ara. İşbiliye diğer adıyla Sevilla sokaklarında…" notunu ekledi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by İlber Ortaylı (@ilberortayli)

İlber Ortaylı'nın müzik keyfi! Sokak sanatçılarının müziği ile dans etti ile ilgili etiketler İlber Ortaylı Sevilla İspanya dans etti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.