İlber Ortaylı: "Ermenilerin toprağı yok. Her isteyene toprak verilmez"

Tarihçi ve akademisyen İlber Ortaylı, Azerbaycan'a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında oldukça önemli açıklamalar yaptı. Ortaylı, Ermenilerin toprağı olmadığını ve olamayacağını söyledi.

Tarihçi İlber Ortaylı, Azerbaycan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisine sorulan Ermenistan sorusuna verdiği cevap ise oldukça önemliydi.

"ERMENİSTAN'IN TOPRAĞI YOK"

İlber Ortaylı, Ermenistan'ın toprağı olmadığını ve olamayacağını ifade etti. Ayrıca Ermenistan'ın farklı yerlerden de toprak istediğini söyledi ve "Her isteyene toprak verilmez" dedi.

İlber Ortaylı'nın açıklamaları:

"Ermenilerin toprağı yok. Olmaz. Sadece burada değil başka yerde de istiyorlar. Her isteyene toprak nereden vereceğiz. Toprak her isteyene verilir mi?"

İlber Ortaylı: "Ermenilerin toprağı yok. Her isteyene toprak verilmez" ile ilgili etiketler İlber Ortaylı Ermeni Ermenistan Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.