İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın Filenin Sultanları mesajı Twitter'da kıyameti kopardı

Türkiye Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-0 yendi. İlahiyatçı İhsan Şenocak, Filenin Sultanları için sosyal medyada imalı bir mesaj paylaştı. Şenocak'ın mesajı Twitter'da kıyameti kopardı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-0 yendi. İlahiyatçı İhsan Şenocak, Filenin Sultanları için sosyal medyada imalı bir mesaj atınca kıyamet koptu.

İlahiyatçı İhsan Şenocak, Twitter'dan, "İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; SEN "burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına "sultan" demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN!" mesajını yayınladı.

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın Filenin Sultanları mesajı Twitter'da kıyameti kopardı

Sosyal medyada büyük eleştiri alan İhsan Şenocak, Twitter'da linç yedikten sonra yayınladığı diğer iki mesajıyla da tepki topladı.

 

"Öyle bir ortam inşa ettilerki artık harama haram demek linç vesilesi.Bir baba tesettüre giren kızına “açıl,dansa kalk’ dese bu çağdaşlık;Müslüman evladına ‘şunlar gibi olma’ dese ya da tesettür çağrısı yapsa bu gericilik(!)oluyor.Harama ‘haram’ demeyen neslini haramdan koruyamaz." diyen Şenocak bir sonraki paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

"İfademde tek cümlelik bir hakaret yok.İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var.Sermayesi "küfür" olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM.Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!"

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın Filenin Sultanları mesajı Twitter'da kıyameti kopardı - Resim : 2

 

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın Filenin Sultanları mesajı Twitter'da kıyameti kopardı ile ilgili etiketler ihsan şenocak filenin sultanları sosyal medya mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.