İktidar ile muhalefet uzlaştı! Zeytinlik alanlar imara açılmıyor...

İktidar ile muhalefet zeytinlik tasarısı üzerinde anlaştı. Yeni düzenlemeyle zeytinlik alanlara konut ve turistik tesis yapılamayacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlik yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özlü, zeytinlik sahalarında yatırım yapılmasına izin verilmesine olanak sağlayan düzenlemeyi kanundan çıkaracaklarını açıkladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bakanlıklarca kamu yararı kararı alınmış yatırımlar için zeytinlik sahalarında yatırım yapılmasına izin verilmesine olanak sağlayan düzenlemeyi, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısından çıkaracaklarını bildirdi.

İktidar ile muhalefet uzlaştı! Zeytinlik alanlar imara açılmıyor... ile ilgili etiketler Meclis zeytinlik zeytin ağacı düzenleme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.