İkranur Tirsi Amcası Neden Öldürdü? İkranur Tirsi'nin Katili Bulundu Mu?

Müge Anlı’da gündem İkranur Tirsi cinayeti oldu. Kayıp olarak aranan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin şüpheli ölümü Müge Anlı’da masaya yatırıldı. Peki, İkranur Tirsi neden öldü? İkranur’u amcası mı öldürdü?

2 Temmuz Cuma gününde Müge Anlı’da İkranur Tirsi cinayeti gündem oldu. ATV ekranlarında daha öncesinde ortaya çıkarılan İkranur Tirsi cinayeti Türkiye’yi yasa boğmuş ve bu konu günlerce konuşulmuştu.

Güresun’da kaybolan ve daha sonrasında da evinin 7 kilometre uzağındaki Adaköy Deresi'nde cansız bedeni bulunan minik İkranur Tirsi'nin ölümü sonrasında sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. İkranur'un acılı babası çarpıcı açıklamalarda bulunurken hedefteki isimde amcası oluyor.

Giresun'da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten hemen sonra kaybolan ve daha sonrasında da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili soruşturma devam etmekte. İkranur'un kayıbının ardından görgü tanıkları Müge Anlı'ya bağlanarak ormanlık alanda çığlık sesi duyduklarını söylemişlerdi.

İkranur Tirsi Amcası Neden Öldürdü? İkranur Tirsi'nin Katili Bulundu Mu?

İKRANUR’U AMCASI MI ÖLDÜRDÜ?

Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık talimatıyla Cuma günü sabah saatlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alınan İkranur'un dedesi N.T., halaları S.T., Ayşe T., S.T., amcaları Sinan T. (14), A.T. ve kuzeni A.T olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı.

Bulancak ilçe Jandarma Karakolunda 3 gündür çapraz sorguya alınan akrabalarından 5'i serbest bırakılırken, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen küçük amcası Sinan T. (14) ve halası Ayşe T. yoğun güvenlik önlemleri altında sabah saatlerinde Bulancak Adliyesi'ne getirildi.

 

İkranur Tirsi Amcası Neden Öldürdü? İkranur Tirsi'nin Katili Bulundu Mu? ile ilgili etiketler Müge Anlı İkranur Tirsi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.