İkiz kardeşlerden geriye bu görüntüler kaldı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremde Rızabey Apartmanı da yıkıldı. Enkazda yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 16 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz'den acı haber geldi. Ekipler, ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaştı. Teknoloji yazarı Hakkı Alkan, ikiz kardeşlerle bir fuarda bir araya geldiği anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

İzmir'deki depremde Rızabey Apartmanı'nın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarında 75 saat sonra cansız bedenlerine ulaşılan 16 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz'ün bir teknoloji fuarında çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Shiftdelete.net kurucusu da olan Alkan, videoyu, "Allah yakınlarına sabır versin. Bir kız bir erkek babası olarak bu acıyı tahmin ve tarif etmem imkansız. Kahrolduk" mesajıyla paylaştı.

Röportajda, Hakkı Alkan, bir teknoloji fuarında karşılaştığı ikizlere, esprili bir dille hayallerini soruyor. Esprili sorulara yanıt veren Çınar pilot, Sayra da doktor olmak istediğini söylüyor.

İkiz kardeşlerden geriye bu görüntüler kaldı ile ilgili etiketler İzmir deprem ikizler çınar alpgündüz sayra alpgündüz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.