İkiz bebeklerini dünyaya getiren Seray Sever'in kızı Alya kuvöze alındı

2018 yılında evlendiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile ikiz bebekleri Sofia ve Alya'yı geçtiğimiz günlerde kucağına alan 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Seray Sever ''Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde'' dedi. 8 kez tüp bebek tedavisi gören ve zorlu bir doğum süreci geçiren Seray Sever yaşadıklarını anlattı.

Seray Sever, 2018 yılında hayatını birleştirdiği eşi Eray Sünbül'den dünyaya gelen ikizleri Sofia ve Alya'yı geçtiğimiz haftalarda kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Sever kızlarını İstanbul'da özel bir hastanede dünyaya getirdi. Hamileliğinin son günlerine yaklaşırken babası Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever zorlu bir hamilelik süreci atlattı. Sever, Sofia ismini verdiği kızının yanında, Alya ismini verdiği kızının ise kuvözde olduğunu söyledi.

''BİR HAFTA DAHA HASTANEDEYİZ''


Doğuma günler kala 70 yaşındaki babası Tamer Sever'in vefatıyla yıkılan ve zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki oyuncu ve sunucu Seray Sever, yaşadıklarını anlattı: “Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum Murat Emanetoğlu, doğum koçum Ayşe Yıldız beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz de devam ediyor. Toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin de ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde. Ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz.”

Seray Sever açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Sofia yanıma gelmeden önce hazırlık yapmaya başladım. Onun için pembe gecelik giydim ve süslendim. Bugün de ilk defa altını değiştirdim. Şu süreçte anladım ki cennet gerçekten annenin ayaklarının altında. Onlar Allah’ın mucizeleri.”

Seray Sever bebeklerinin fotoğrafını 40 gün geçmeden yayınlamak istemediğini de sözlerine ekledi. Eray Sünbül ile evli olan Seray Sever, daha önce 8 kez tüp bebek tedavisi gördü. 49 yaşındaki oyuncu, kızlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

 

İkiz bebeklerini dünyaya getiren Seray Sever'in kızı Alya kuvöze alındı ile ilgili etiketler Seray Sever eray sünbül kuvöz doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.