İkitelli'deki fabrikada çıkan yangına müdahale 4. günde de devam ediyor!

İtfaiye ekipleri, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada meydana gelen yangına müdahale etmeye tam 65 saattir devam ediyor.

Eski Turgut Özal Caddesi'nde bulunan 6 katlı fabrikanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, 4. gününde hala kontrol altına alınamamış durumda.

İtfaiye ekipleri, yerel belediyelere ait tankerlerle su takviyesi yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Binada gıda, plastik, tekstil gibi çeşitli ürünler ve hammadde bulunması sebebiyle, ön kısımda çökmeler yaşanmış ve tehlike oluşturan bölgeler iş makineleriyle yıkıldı.

10 Haziran Cumartesi günü saat 17.00 sularında alevlerin yükselmeye başladığı fabrikanın bulunduğu cadde, polis tarafından alınan güvenlik önlemleri kapsamında araç trafiğine kapatıldı.

İkitelli'deki fabrikada çıkan yangına müdahale 4. günde de devam ediyor!

Yangın, binanın üst katlarında başlamış ve tüm binaya yayıldı. Söndürme çalışmaları şu anda 65 saatlik bir süreyi geride bırakmış durumda.

Binanın caddeye bakan bölümünde, iş makineleriyle gerçekleştirilen yıkım çalışmaları en üst kattan zemine kadar tamamlandı. Büyük moloz yığınları binanın ön tarafını kaplamış durumda.

Bazı katlardan hala dumanların yükseldiği gözlemlenebiliyor.

İkitelli'deki fabrikada çıkan yangına müdahale 4. günde de devam ediyor! ile ilgili etiketler İkitelli Yangın Başakşehir Fabrika itfaiye
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.