İkinci Şans Yine Ayrılık Getirdi! Ünlü Yıldız Sevgilisinden Ayrıldı! Serdar Ortaç İçini Döktü

Geniş hayran kitlesine sahip olan Serdar ORTAÇ, 2014 yılının Haziran ayında, büyük aşkı Chole Loughnan ile evlenmişti. Mutlu giden bu beraberlik sonucunda, 2019 yılının Ağustos ayında, çok konuşulan aşkı Chole Loughnan' dan boşanmıştı. Herkesi şaşırtan bu ayrılık kararı Ünlü şarkıcının sevenlerini de üzmüştü.

Geniş hayran kitlesine sahip olan Serdar ORTAÇ, 2014 yılının Haziran ayında, büyük aşkı Chole Loughnan ile evlenmişti. Mutlu giden bu beraberlik sonucunda, 2019 yılının Ağustos ayında, çok konuşulan aşkı Chole Loughnan' dan boşanmıştı. Herkesi şaşırtan bu ayrılık kararı Ünlü şarkıcının sevenlerini de üzmüştü.

Yeni bir aşkı var mı, acaba evlenecek mi gibi sorular ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine aynı sektörü paylaştığı meslektaşı Seçil Gür ile ilişki yaşıyordu. Kısa bir süre önce ayrılmışlardı. Bunun üzerine Ortaç ve Gür aşklarına ikinci bir şans verme kararı aldılar. Her şey daha güzel olacak derken, bu şans tekrar ayrılık ile sonuçlandı. 

Serdar Ortaç' Tan Onay Geldi

Ortaya atılan birçok haber vardı. En doğrusunu ünlü şarkıcı söyleyecekti. Gözler Serdar Ortaç' a çevrildi. Kendisini hep gülerken ve mutlu görmek isteyen hayranlarını üzen bu haberi, ünlü şarkıcı bir mekandan çıkarken '' Evet, doğru ayrıldık. '' cümlesi ile doğruladı.

İkinci Şans Yine Ayrılık Getirdi! Ünlü Yıldız Sevgilisinden Ayrıldı! Serdar Ortaç İçini Döktü

Oysa, geçtiğimiz günlere kadar hayatında her şey gayet güzel ilerliyordu. Bunu da sosyal medyadaki paylaşımlarda da görmek mümkündü. Sosyal medya da paylaşılan samimi pozlar üzerine sevenlerini heyecanlandıran Serdar Ortaç, yeni aşkı ile mutlu görünüyordu.

Samimi Pozların Sonucu Hüsran

 

5 yıl süren evliliğini sonlandıran Ortaç için hayranları, Seçil Gür ile güzel günlere doğru ilerleyeceğini düşünüyordu. Maalesef ki beklenen olmadı ve çift yollarını ayırma kararı aldı.

Ünlü şarkıcının meslektaşı olan Güzel şarkıcı Seçil Gür' ün paylaşımında, etiketlediği mekan üzerine ''Canım Biz'' yazısını eklemesi çok beğenilmişti. Bu samimiyetin sonucun da ayrılık doğurması şaşırttı. Sevenlerinin bundan sonra ki dilekleri, Serdar Ortaç için daha mutlu olacağı günlere adım atması oldu. 

İkinci Şans Yine Ayrılık Getirdi! Ünlü Yıldız Sevgilisinden Ayrıldı! Serdar Ortaç İçini Döktü ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.