İkinci doz AstraZeneca aşısından dakikalar sonra öldü

Ürdün'de 66 yaşındaki bir kişinin ikinci doz AstraZeneca aşısının uygulanmasının hemen ardından hayatını kaybettiği açıklandı. Sağlık Bakanlığı yaşlı adamın ölümü ile soruşturma başlatıldığını da bildirdi.

Ürdün Sağlık Bakanlığı, 66 yaşındaki bir kişinin ikinci doz AstraZeneca aşısını aldıktan sonra hayatını kaybettiğini duyurdu. Yaşlı adamın aşıdan 10 dakika sonra dinlenme alanında bayıldığı ve hastaneye kaldırılmadan önce sağlık personelinin onu hayata döndürmeye çalıştığı ancak hayatını kaybettiği belirtildi.

Ürdün Sağlık Bakanı Feras Al Hawari, yaşlı adamın ölüm nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldığını ifade ederek, yaşlı adamın kronik hastalığı olduğunu ve ilk aşı dozunu 4 Nisan'da önemli bir komplikasyon kaydetmeden aldığını açıkladı.

Hawari ayrıca, AstraZeneca aşısının kan pıhtılaşması da dahil olmak üzere potansiyel yan etkilerinin genellikle aşıdan hemen sonra değil, aşılamadan en az 5 gün sonra ortaya çıktığını belirtti.

İkinci doz AstraZeneca aşısından dakikalar sonra öldü ile ilgili etiketler Ürdün AstraZeneca ikinci doz aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.