İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı

2014'te müzisyen Ali Erel ile evlenen ve 2019 yılında ilk kızı Leyla'yı kucağına alarak annelik heyecanı yaşayan 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan'ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İkinci bebeğine hamile olan Seda Bakan hamilelik pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Seda Bakan'ın karnı burnunda pozlarına beğeni üstüne beğeni yağdı.

Ekim 2014’te müzisyen Ali Erel ile evlenen Seda Bakan, Ağustos 2019’da da kızı Leyla’yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Bakan, 24 Mart'ta, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, ''Yeni kız bebek yükleniyor. Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.'' şeklinde bir paylaşımda bulunarak ikinci bebeğine hamile olduğunu duyurmuştu.

 
Kız bebek beklediğini duyuran Seda Bakan, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum" açıklamasını yapmıştı.

BEBEK GÖRÜNDÜ


Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat, Behzat Ç., Adanalı, Arif V 216, gibi yapımlardaki rolleriyle yanınan, son olarak 'Mucize Doktor' dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve 28 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde rol alan Seda Bakan, karnı burnunda pozlarını Instagram hesabından paylaştı. 7 aylık hamile olan ve hamilelik sürecinde 10 kilo alan Seda Bakan'ın paylaşımına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.


İşte Seda Bakan'ın hamilelik pozları...

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 2

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 3

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 4

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 5

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 6

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı - Resim : 7

İkinci bebeğine kavuşmak için gün sayan Seda Bakan hamilelik pozlarını yayınladı ile ilgili etiketler Seda Bakan Sosyal Medya hamilelik pozu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.