İkimizin Sırrı dizi özeti! Marriage Contract gerçek hikayesi nedir? Sonu nasıl bitiyor?

Başrollerinde Leyla Feray ile Aras Aydın’ın oynadığı İkimizin Sırrı dizisi ilk bölümüyle ATV ekranlarında başlıyor. Marriage Contract adlı Güner Kore dizisinden uyarlama olan İkimizin Sırrı gerçek hikayesi nedir? Marriage Contract adlı dizisinin sonu nasıl bitiyor? Marriage Contract dizi özeti…

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İkimizin Sırrı dizisi Güney Kore yapımı Marriage Contract’ın yani diğer adıyla Evlilik Sözleşmesi dizisinin bir uyarlaması olarak izleyenlerle buluşacak. Jung Yoo Kyung tarafından yazılan ve Kim Jin-min tarafından yönetilen bir Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın başrollerinde Lee Seo Jin ve Uee yer almaktadır.

Marriage Contract Özeti

Ölen eşinin borçlarından ötürü Hye-Soo’un peşinde tefeciler bulunmaktadır. Kızı ile yalnız bir hayat sürmekte olan Hye-Soo, geçinebilmek için Ji-Hoon’un restoranında çalışmaya başlar. Ji-Hoon ise annesine karaciğer donörü aramaktadır. Bunu duyan Hye-Soo ise bağışçı olmak ister. Hye-Soo’un beyninde ki tümörden haberi olmayan Ji-Hoon onun bağış yapmasını kabul ederek bunun içinde bir evlilik sözleşmesi yaparlar.

İkimizin Sırrı dizi özeti! Marriage Contract gerçek hikayesi nedir? Sonu nasıl bitiyor?

Bir kaza sonrasında Han-jin ve Hye-soo’nun hayatları bir yerde kesişir. Han jin-hoon ise, siroz hastası olan ve karaciğer nakli yapılmazsa kısa bir sonra ölecek olan annesini kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Tek şart ise Tek şartı borçlarını kapatmak ve kızını büyütecek kadar paradır.

Marriage Contract Sonu Nasıl Bitiyor?

Dizinin sonunda ölümcül bir hastalığa yakalanmış bir kadını, en derin duygularla seven bir adamın sessiz çığlıklarına tanık olacaksınız. Bu doğrultuda Hye soo’nun ölmüş gösterilmemesi, ancak Han ji’nin sözleri acı sonu ifade etmesi herkesi derinden etkileyecektir.

İkimizin Sırrı dizi özeti! Marriage Contract gerçek hikayesi nedir? Sonu nasıl bitiyor? - Resim : 2

Dizinin finalinde Hye soo’nun son zamanları gösterilmese de Han ji’nin sözleri onun kaçınılmaz sona yaklaştığının bir habercisidir. “Eğer biri hayatımda ki en mutlu anı sorarsa cevap her zaman aynıdır. Şimdi, burada, bu an… Birlikte ne kadar zamanımız var bilmiyorum belki bir yıl belki bir ay, belki yarın da olabilir. Ama pişmanlık duyarak yaşamayacağız. Bu yüzden şimdi yapabileceğim tek şey seni seviyorum Hye Soo. Bir dakika bir saniye bile durmadan SENİ SEVİYORUM.” Sözleriyle Hye Soo’ya olan derin aşkını ve onunla geçirdiği her dakikanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade etmektedir.

İkimizin Sırrı Dizi Konusu

Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal'in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

İkimizin Sırrı dizi özeti! Marriage Contract gerçek hikayesi nedir? Sonu nasıl bitiyor? ile ilgili etiketler Marriage Contract İkimizin Sırrı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.