İki Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Ve Can Yaman'a Büyük İltifat! Dünyaya Açılıyorlar!

Türkiye'de birçok önemli dizide başrol oynayan Can Yaman ve Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı tüm dizilerde adlarından bahsettirmeyi başardı. Bu iki oyuncunun Türkiye'de sergilediği performans, tecrübeli oyuncu Talat Bulut'unda dikkatini çekti.

Rol aldığı dizilerde sergilediği performansla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Can Yaman'a tecrübeli oyuncu Talat Buluttan övgü dolu sözler geldi. Özellikle Aşkı Memnu dizisinde büyük başarı elde eden Kıvanç Tatlıtuğ, sergilediği performans ile yurt içinde ve yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Bu başarıya kayıtsız kalamayan tecrübeli oyuncu Talat Bulut, iki ünlü oyuncuya tavsiyelerde bulundu. Yakaladıkları bu başarıyı sürekli üstüne ekleme yaparak sürdürmeleri gerektiğini belirten usta oyuncu Talat Bulut, iki oyuncunun geleceğinin dahada parlak olduğu sözlerine ekledi. 

Her Dizide Ayrı Başarı 

Türkiye'de birçok önemli dizide başrol oynayan Can Yaman ve Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı tüm dizilerde adlarından bahsettirmeyi başardı. Bu iki oyuncunun Türkiye'de sergilediği performans, tecrübeli oyuncu Talat Bulut'unda dikkatini çekti. İki başarılı oyuncunun da kariyerlerinin zirvesinde olduğunu ve Türkiye dışındada bu başarıyı yakalayabileceklerini belirtti.

İki Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Ve Can Yaman'a Büyük İltifat! Dünyaya Açılıyorlar!

Türkiye'de birçok önemli dizide rol alan Can Yaman ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yurt dışına açılma zamanının geldiğini söyleyen usta Oyuncu Talha Bulut, iki oyuncuya kendilerine yatırım yapmaları gerektiğini belirtti. Kazandıkları parayı kendilerini geliştirmekte kullanmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Talha Bulut, iki oyuncununda önünün açık olduğunu ve ileriye yönelik adımlar atmaları gerektiğini belirtti. 

Yurt Dışında Büyük Bir Hayran Kitlesi 

İki yakışıklı oyuncu Can Yaman ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da birçok hayranı bulunuyor. Tecrübeli oyuncu Talha Bulut, yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu çok beğendiğini ve kendisini geliştirme yolunda attığını adımları takdir ettiğini belirtti. Yakışıklı meslektaşı hakkında övgüyle bahseden usta oyuncu Talha Bulut, başarılarına Türkiye dışında devam etmesi gerektiğini ve sürekli çıtayı yükseltmesi gerektiğini sözlerine ekledi. 

İki Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Ve Can Yaman'a Büyük İltifat! Dünyaya Açılıyorlar! ile ilgili etiketler kıvan. tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.