İki uçak havaalanına indi! 60'ı diplomat 171 kişi ülkeden ayrılıyor...

İngiltere'de zehirlenen çift taraflı ajan için Londra hükümeti tarafından başlatılan ve başta ABD ile çok sayıda AB ülkesinin destek verdiği Rus diplomatların sınır dışı etme kararında beklenen oldu. ABD'den kovulan 60 diplomat ile aileleri almak üzere 2 Rus uçağı Washington'a geldi...

Eski ajan Rus Albay Sergey Skripal'in İngiltere’de zehirlenmesinin ardından İngiltere’yle işbirliği ve dayanışma içersinde olan ABD'nin, ülkede Rus diplomatları sınır dışı etme kararının ardından, Rus diplomatlar havalimanına gitmek üzere Washington Büyükelçiliği’nden ayrıldı.

Diplomatların aileleri de dahil olmak üzere bugün Washington’dan toplam 171 kişi ayrılacağı açıklandı. Rus diplomatları ABD'den almak üzere Rusya’dan 2 uçağın Washington’a geldiği belirtildi.

rus3

İki uçak havaalanına indi! 60'ı diplomat 171 kişi ülkeden ayrılıyor... ile ilgili etiketler Rusya ABD Washington rus diplomatlar skripal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.