İki sağlık çalışanı daha koronavirüsünden dolayı hayatını kaybetti!

Türk Tabipleri Birliği, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanı Şehri Kayhan ve Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi çalışanı Esra Alakuş'un koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiklerini duyurdu.

Sağlık çalışanları koronavirüs ile savaşmaya devam ediyor. Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının sayısı da her geçen gün artıyor.

İki sağlık çalışanı daha koronavirüsünden dolayı hayatını kaybetti!

2 SAĞLIK ÇALIŞANI DAHA KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Türk Tabipleri Birliği (TTB), son 1 saat içerisinde iki sağlık çalışanının daha hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB'den yapılan açıklamaya göre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanı Şehri Kayhan’ın ve Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi çalışanı Esra Alakuş’un Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettikleri öğrenildi.

İki sağlık çalışanı daha koronavirüsünden dolayı hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler sağlık çalışanı kovid-19 covid-19 türk tabipler birliği esra alakuş şehri kayhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.