İki polisi ısırarak yaraladı

Üsküdar'da alkollü olduğu belirlenen bir kadın, bir büfenin reyonlarına zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polislere hakaret eden kadın, iki polis memurunu da ısırarak yaraladı. Gözaltına alınan ve memurların kendisini taciz ettiğini iddia eden kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay Harem Otogarı'nda saat 23.45 sıralarında yaşandı. Polis ekipleri kadına şiddet ihbarı üzerine olay yerine sevk edildi. Bir büfenin sahibi olan M.A.Z., olayla ilgili olarak S.E. isimli kadının büfeye gelerek telefonla görüşmek için ankesörlü kart istediğini ve kendisinin de yardımcı olduğunu, daha sonra kadının kendisine yanlış arama yaptırdığını iddia ederek işletmedeki reyonlarda bulunan malzemelere zarar verdiğini ve şikâyetçi olduğunu belirtti.

İddialara göre polisler, bunun üzerine iş yerinin karşısındaki bankta oturan kadının yanına gitti. 184 promil alkollü olduğu belirlenen kadın, polislere art, arda küfür ve hakaret ederek, tekme ve yumruklarla saldırmaya çalıştı. Polis memurlarının engellemeye çalıştığı kadın, polis memuru M.Y.'yi karın bölgesinden, polis memuru S.C.'yi de el ve karın bölgesinden ısırarak yaraladı.

Gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede taciz edildiğini iddia etti. Kasten yaralama ve polis memurlarına mukavemet nedeniyle hakkında işlem yapılan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İki polisi ısırarak yaraladı ile ilgili etiketler Üsküdar polis Kadın tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.