İki motosiklet çarpıştı, 3 kişi yanarak can verdi!

İznik Yenişehir kara yolunda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma anında motosikletler alev aldı. Her iki motosiklette bulunan 4 kişiden üçü olay yerinde yanarak can verirken, bir kadın ise ağır yaralı olarak İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, İznik - Yenişehir kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde ters yönlere giden süratli iki plakasız motor kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki motosiklet de alev alırken motorda bulunan Alper Varol, Kadir Şarlı ve Vedat Samur feci şekilde yanarak can verdi. Nurgül Sever isimli kişi ise ağır yaralandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bazı vatandaşlar ise yanarak can veren şahıslara arabalarında bulunan yangın tüpü ile müdahale etti. Bir görgü tanığı yaşananların kabus gibi olduğunu, patlama sesinin ardından insanların alevler içinde kaldığını söyledi.

Jandarma ekipleri olay ile ilgili tahkikat başlattı.

İki motosiklet çarpıştı, 3 kişi yanarak can verdi! ile ilgili etiketler Bursa motor kazası yanarak öldüler
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.