İki kardeşi yangın ayırdı

Pendik'te bir binanın bodrum katındaki evde anne ve babanın olmadığı sırada yangın çıktı. Evde bulunan iki kardeşten birisi öldü, diğeri ise ağır yaralandı.

Olay, Pendik Esenyalı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Mertcan B. (10) ile kardeşi Rabia B.’nin (4) bulunduğu bodrum kattaki evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında annenin pazarda, babanın ise işte olduğu iddia edildi.

Evin odasında çıkan yangını fark eden mahalleli kapının kilitli olması nedeniyle içeriye giremedi. Olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Mahalleli ile itfaiye daha sonra pencerenin korkuluklarını keserek eve girdi.

İki kardeşi yangın ayırdı

Yangın nedeniyle yaralanan iki kardeş evden çıkarılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kardeşlerden Mertcan B hayatını kaybederken Rabia B.’nin ise Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ndeki yanık ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Yangına tanık olan bir mahalleli, "Evde yangın çıkmış. İki çocuk var biri 10 yaşında. Biri 5 yaşında. Biri engelliydi zaten. Biz dumanları görünce itfaiyeye ambulansa haber verdik. Ama çocukları çıkartırken durumları pek iyi değildi" dedi.

İki kardeşi yangın ayırdı ile ilgili etiketler Pendik Yangın kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.