İki cemaatin Kabe'deki kavgası yargıya taşınıyor

Kıyam-Der Başkanı Emin Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu olayla ilgili avukatlarının devreye girdiğini açıkladı.

Kıyam-Der Başkanı Emin Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, söz konusu olayla ilgili avukatlarının devreye girdiğini açıkladı.

Umre'ye giden Kıyam-Der ve Fatih Medreseleri’ne bağlı iki grup Mekke yakınlarında bir otelde kavga etmiş, yaşanan olayda 8 kişi yaralanmıştı. Yaşanan kavga sonrası Kıyam-Der ve Fatih Medreseleri yaptıkları açıklamalarda birbirlerini suçlamışlardı.

Yaşanan olayların ardından Kıyam-Der konuyla ilgili avukatlarının devreye girdiğini ifade ederken, Fatih Medreseleri ise, 'Saldırganlar cezalarını alana kadar bu işin peşinde olacağız' şeklinde açıklama yaptı.

AVUKATLAR DEVREDE

Kıyam-Der Başkanı Emin Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı yeni açıklamada, söz konusu olayla ilgili avukatlarının devreye girdiğini açıkladı.

BU İŞİN PEŞİNDE OLACAĞIZ

Fatih Medreseleri'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Başta Emre Altınkum olmak üzere saldırganlar cezalarını alana kadar bu işin peşinde olacağımızı kamuoyuna bildiririz." denildi.

İki cemaatin Kabe'deki kavgası yargıya taşınıyor ile ilgili etiketler Mekke cemaat Kavga kıyam-der fatih medreseleri
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.