İki bina arasındaki 120 cm'lik boşluğa bina dikti: İşte fotoğrafları!

Polonya'da bir mimar, iki bina arasındaki 120 santimetrelik boşluğa 'bina dikti'. İçinde sadece bir kişinin yaşayabileceği apartman ise dünyanın en dar binası olarak anılıyor.

Polonya'nın başkenti Varşova'da iki apartman arasında inşa edilen bina, dünyanın en dar binalarından biri olarak geçiyor. 

Mimar Jacub Szczeny tarafından iki apartman arasındaki 120 santimetrelik boşluğa inşa edilen bina, kentlerdeki boşlukların kullanımına dikkat çekmek için tasarlandı.

Sadece bir kişinin yaşayabileceği binada tek kişilik yatak, küçük bir mutfak ve banyo bulunuyor. Yemek masası ise iki kişilik

BRATİSLAVA'DAKİ KEBAPÇININ KOLTUĞUNA BU BİNA OTURDU: FARK BİRKAÇ SANTİMETRE

Bratislava'da bulunan (ve bir kebapçı olan) Doğu Avrupa'nın en dar binası ise, söz konusu binanın Polonya'da bulunması sebebiyle bu onuru şimdilik kaybetmiş gibi görünüyor. 

İki bina arasındaki 120 cm'lik boşluğa bina dikti: İşte fotoğrafları!

 

SuperHaber 

İki bina arasındaki 120 cm'lik boşluğa bina dikti: İşte fotoğrafları! ile ilgili etiketler Polonya dünyanın en dar binası dar küçük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.