İki asker şehit oldu, bir asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde iki askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Pençe-Kaplan operasyon bölgesinde bir üs bölgemize 17 Eylül 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ile yapılan taciz atışı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yaralı personelin derhal hastahaneye kaldırıldığının belirtildiği açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." değerlendirmesinde bulunuldu.

İki asker şehit oldu, bir asker yaralandı

Piyade Teğmen Harun Arslan’ın şehadet haberi Ağrı'da yaşayan ailesine bildirildi.

Uzman Çavuş Gökhan Kılınç'ın acısı ise Mersin'in Mut ilçesini yaktı.

AA

İki asker şehit oldu, bir asker yaralandı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Şehit Operasyon pençe kaplan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.