İkbal Gürpınar'ın oğlundan yeni açıklama

Babasını koronavirüsten kaybeden ünlü sunucu İkbal Gürpınar, aynı hastalıktan yoğun bakıma kaldırılmıştı. Gürpınar'ın oğlundan annesinin sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Babası ve eniştesini geçtiğimiz günlerde kaybeden Gürpınar'ın annesi de yoğun bakımdaydı... Ünlü sunucunun son durumunu oğlu Alper Gürpınar sevenleriyle paylaştı.

Dün sunucu İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Oğlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem İkbal Gürpınar, corona sebebiyle yoğun bakımda tedavi görmektedir. Dualarınızı bekleriz" mesajı paylaşıldı.

ANNEMİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Alper Gürpınar, bugün annesinin sağlık durumu hakkında yeni bilgi verdi. İlkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz' mesajı paylaşıldı.

İkbal Gürpınar'ın oğlundan yeni açıklama

İkbal Gürpınar'ın oğlundan yeni açıklama ile ilgili etiketler yoğun bakım ikbal gürpınar Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.