Yüz binlerce çocuğa bayramlık

İHH İnsani Yardım Vakfı ve LC Waikiki işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya ile binlerce yardıma muhtaç çocuk, bayram sevinci yaşayacak.

İki kuruluşun Kurban Bayramı öncesi ortaklığı ile yürütülen yardım faaliyeti kapsamında binlerce çocuk yepyeni kıyafetler giyecek.

LCW 52 TIR GİYECEK BAĞIŞLADI

Yoksul çocuklara yönelik yardımlar kapsamında LCW mağazaları, İHH'ya 1 milyon 700 bin parçadan oluşan 52 TIR kıyafet gönderdi.

İHH, ilk etapta bayram öncesinde 120 bin çocuğa kıyafetlerini ulaştırdı. Mevsimlik olarak tasnif edilen kıyafetlerin ise dağıtımı devam edecek. 

184 BİN YETİME BAYRAMLIK

Öte yandan İHH, 28 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; hayırseverlerin kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “Kurban Rahmettir” sloganıyla Türkiye ve 52 ülkeye yola çıkıyor.

Kurban bedelinin 900 TL olarak belirlendiği kampanya kapsamında ayrıca İHH, yetimler için de çalışmalar yürütüyor.

İHH, bayrama sevinçli girsinler diye yetim, ihtiyaç sahibi yetişkin ve mağdur çocuklara bayramlık kıyafet ulaştırıyor. Hayırseverlerin destekleriyle yapılacak olan çalışmayla birlikte yurt içinde 81 ilde 114 bin 552 yetime, yurt dışında ise 26 ülkedeki 70 bin yetime ulaşılacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı, ayrıca geliştirmiş olduğu Yetim Sponsorluk Sistemi’yle birlikte 51 ülkede 97 bin 456 yetimin aylık bakımını üstleniyor.

Yüz binlerce çocuğa bayramlık ile ilgili etiketler Kurban Bayramı ihh lc waikiki LCW kıyafet yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.