İHA'lar Yunan botunu tespit etti: Sahil Güvenlik ekipleri, ölüme terk edilen onlarca insanı kurtardı

Yunanistan'a ait P-930 sahil güvenlik botu ve iki mülteci botu İHA'ların kameralarına takıldı. İHA'dan alınan görüntünün bildirilmesi ile süratle bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, deniz ortasında ölüme terk edilen onlarca insanı kurtardı.

Türkiye ile Yunanistan arasında Ege Denizi'nde her geçen gün yeni bir gerilim yaşanıyor. Yunanistan'ın kural tanımaz ve fevri tutumlarından biri daha Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından İHA'lar ile tespit edildi. Sıcak dakikalara ait görüntüler Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait insansız hava aracı, bölgede hareketlilik tespit etti. Yunanistan'a ait P-930 sahil güvenlik botu ve iki mülteci botu İHA'ların kameralarına takıldı.

SON DAKİKA: Ege’de sıcak dakikalar! Yunan botu İHA’dan kaçamadı! Sahil Güvenlik anında bölgeye gitti, işte o anlar...

YUNANİSTAN YİNE VİCDANSIZLIK YAPTI: TÜRKİYE KARASULARINA İTTİLER

Denizde botların içinde bulunan onlarca mülteci Yunanistan Sahil Güvenlik timleri tarafından Türk karasularına itildi. O anlar İHA'lar tarafından saniye saniye kaydedildi.

TÜRK SAHİL GÜVENLİK TİMLERİ ANINDA BÖLGEYE GİTTİ

Yunanistan'ın deniz ortasında ölüme terk ettiği botların yardımına Türk Sahil Güvenlik ekipleri yetişti. İHA'dan alınan görüntünün bildirilmesi ile süratle bölgeye gelen Sahil Güvenlik ekipleri, deniz ortasında ölüme terk edilen onlarca insanı kurtardı.

SON DAKİKA: Ege’de sıcak dakikalar! Yunan botu İHA’dan kaçamadı! Sahil Güvenlik anında bölgeye gitti, işte o anlar...

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

29 Temmuz'da Çeşme'nin batısında yaşanan sıcak dakikalara ilişkin görüntüler Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Bakanlık paylaşımında, "Ege Denizi'nin Çeşme batısında, 29 Temmuz 2022 tarihinde Yunanistan'a ait P-930 sahil güvenlik botu tarafından 2 adet mülteci botu ile düzensiz göçmenlerin Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi.

İHA'lar Yunan botunu tespit etti: Sahil Güvenlik ekipleri, ölüme terk edilen onlarca insanı kurtardı ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan Karasu İHA sahil güvenlik komutanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.