İğrenç provokasyon! İsveç polisi korudu, el sallayarak geldi Kur’an-ı Kerim’i yaktı

İsveç'te İslam karşıtı aşırı sağcı Rasmus Paludan, Kur'an-ı Kerim'i yaktığı iğrenç eylemini gerçekleştirdi. Sosyal medyadan günlerdir duyurduğu, İsveç hükümetinin açık bir şekilde izin verdiği eyleme İsveç polisi müdahale etmediği gibi ırkçı isme adeta kalkan oldular. İslam düşmanı Paludan eylem yerine korumaları olan polisler eşliğinde gelirken, İslamiyet'i aşağılayan karikatürleri de basına gösterdi.

İslam düşmanı Rasmus Paludan, İsveç'in başkenti Stockholm'da bulunan Türkiye Büyükelçiliği önündeki çirkin eylemini gerçekleştirdi.

EYLEM YERİNE EL SALLAYARAK GELDİ

İslamiyet düşmanı olarak bilinen Paludan, günlerdir duyurduğu eylemini gerçekleştireceği olay yerine polis korumaları ve geniş güvenlik önlemleri altında geldi. Kahkahalar atarak araçtan inen ve etrafa el sallayan provokatöre İsveç polisi adeta canlı kalkan oldu.

 

 

İğrenç provokasyon! İsveç polisi korudu, el sallayarak geldi Kur’an-ı Kerim’i yaktı ile ilgili etiketler İsveç Kuran-ı Kerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.