İğrenç olay! 8 yaşındaki çocuğu böyle taciz etti

Ankara'da mide bulandıran bir olay yaşandı Hem de güpegündüz ve sokak ortasında. 69 yaşındaki bir kişi 8 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulundu. Bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülenen sapığın O.K. adlı çocuğa daha önce de birçok kez istismarda bulunduğu belirlendi.

İğrenç olay 4 gün önce Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Yakacık Mahallesi'nde yaşandı.

69 yaşındaki İ.B. adlı kişi, mahalleden tanıdığı 8 yaşındaki O.K.'ya cadde üzerinde kepengi kapalı olan bir dükkanın önünde cinsel istismarda bulundu.

Bunu fark eden bir kişi, cep telefonuyla İ.B.'yi görüntüledikten sonra, duruma müdahale edip, çocuğu kurtardı. Daha sonra da iğrenç olayı jandarmaya ihbar etti.

İğrenç olay! 8 yaşındaki çocuğu böyle taciz etti

Jandarma ekipleri, bu şikayet üzerine İ.B.'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, daha önce de O.K.'ye 4-5 kez benzer şekilde cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne konuldu.

 

Tacize uğrayan O.K.'nin ise ailesine teslim edildiği ve psikolojik destek sağlanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

 

İğrenç olay! 8 yaşındaki çocuğu böyle taciz etti ile ilgili etiketler Ankara Jandarma cinsel istismar Çocuk Yenimahalle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.