Igor Tudor'a tesislerde şok tezahürat! / video

Galatasaray'la prensip anlaşmasına varan Igor Tudor bugün akşam Karabükspor'da antrenmana çıktı. Tesislere giden bir grup taraftar Igor Tudor'a "Kaç para aldın" diye tezahürat yaptı.

Jan Olde Riekerink'le yollarını ayıran Galatasaray, bugün Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor ile prensip anlaşmasına vardı.

Eşinin doğumu nedeniyle Hırvatistan'a gidip dönen genç teknik adam akşam idmanı için tesislere gitti.

Menajeri aracılığıyla Galatasaray ile anlaşan Tudor'un, bu gece İstanbul'a geçmesi ve Sarı-Kırmızılı idarecilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

TARAFTARLARDAN TEPKİ!

Hasan Doğan Tesisleri'ndeki sahada yapılan antrenmana Tudor, antrenman öncesi sahada futbolcularla bir süre görüştü. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Tudor, bazı futbolcularla şakalaştı. Antrenmanı izleyen bir grup taraftar, 'Kaç para aldın Tudor?' tezahüratı ile teknik adama tepki gösterdi. Yaklaşık 40 dakika süren antrenmanın ardından Tudor, takım ile birlikte kulüp tesislerine geçti.

Igor Tudor'a tesislerde şok tezahürat! / video ile ilgili etiketler Galatasaray video ıgor tudor Karabükspor
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.