Igor Tudor transferinin perde arkası ortaya çıktı!

Çok tartışılan transferle ilgili Galatasaray cephesinden çok önemli bir açıklama geldi. Futbol direktörü Cenk Ergün, Hırvat teknik adamın transferinde yaşananları anlattı.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Igor Tudor'un transferinde yaşanan süreci anlattı. Ergün, ilk olarak Karabükspor cephesinin açıklamada bulunduğunu ancak asıl gelişmelerin sonrasında yaşandığını aktardı.

İşte Cenk Ergün'ün ağzından aşama aşama Tudor transferi:

"Pazartesi günü Karabükspor'dan Tolga Gül (futbol şube sorumlusu), Tudor'un serbest kalma maddesini 3 maaş olarak açıklamış. O ana kadar Tudor ile sıfır temas halinde idik. Salı günü yönetim kurulu toplantısı yapılıyordu. Bana bir telefon geldi ve 'Tudor'un menajeri senin telefonunu istiyor, verebilir miyim?' diye soruldu. Kısacası Tudor'un menajeri Seriç telefonumu istedi"

"Kendisi, 'Bizim Karabükspor'dan çıkış maddemiz var' dedi. Ben de mesajı aldım, yönetime ilettim. İdarecilerimiz, 'Konuş' dediler. Menajeri, "150 bin Euro'luk çıkış maddesini öder misiniz?" diye sordu.

"Igor Tudor, futbolcu olsa aykırı hareket etmiş olurduk. Yazı almak gerekiyor. Oyuncu olsa kulübünden izin almam gerekirdi. Ancak teknik adam kontratı öyle değil. Tudor'un kontratında madde var. 'Bu parayı öderse gidebilir' yazılmış"

"Başkanımız Dursun Özbek de Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut'u aradı. Ancak Başkan Özbek kendisine ulaşamadı, telefonu kapalı idi. Kendisine mesaj atıp dönmesini istedi sayın başkan. Ben de Karabükspor menajerine not bıraktım. Fakat Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut geri dönmedi. Süreç budur"

Igor Tudor transferinin perde arkası ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer ıgor tudor
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.