Igor Tudor, Sneijder sorusuna sert cevap!

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Tudor, Östersunds karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Tudor, muhabirin Sneijder'i sorması üzerine ise, "Onunla ilgili konuşmak istemiyorum." cevabını verdi.

Galatasaray'ın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Östersunds karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Tudor şunları söyledi:

"Biliyorsunuz iki ayaklı bir maç. İlk ayağı artık geride kaldı. Son birkaç gün bir şey yapmadık aslında. Takımı dinlendirip diri kalmalarını sağlamak istedik. Yedi gün sonra ikinci ayağı oynayacağız ve bu turu geçeceğimize inanıyorum. Belhanda çok önemli bir oyuncumuz. Bu bir hafta içerisinde o da aramıza katılacak. Daha iyi olacağını düşünüyorum.

Normal bir hazırlık dönemi 6 haftadır. 6 haftada istediğiniz forma ulaşabilirsiniz. Sezonun geç kapanması ve erken açılması dezavantaj oldu. Biraz daha vakit gerekiyor kondisyon için. Az önce de söylediğim gibi haftaya bu turu geçeceğimize inanıyorum."

Tudor, son olarak muhabirin Sneijder'i sorması üzerine ise tercümeyi beklemeden "Onunla ilgili konuşmak istemiyorum." cevabını verdi.

Igor Tudor, Sneijder sorusuna sert cevap! ile ilgili etiketler Galatasaray ıgor tudor Sneijder cevap
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.