Igor Tudor maç sonunda küplere bindi!

4-0'lık Adanaspor galibiyetinin ardından konuşan Igor Tudor, "Kravatımı çıkardım çünkü son dakikada Eren'in sakatlanmasına çok sinirlendim" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Eren Derdiyok'un son dakikada sakatlanmasına çok sinirlendiğini söyledi. Onu oyundan almayı düşündüğünü, ama gol atıp güven kazanması için onu sahada tuttuğunu dile getiren Hırvat çalıştırıcı, sakatlık sonrası sinirden kravatını çıkardığını söyledi.

Tudor maç sonunda şu açıklamaları yaptı:

"EREN SAKATLANINCA SİNİRLENDİM"

"Kravatımı çıkarmamın başka bir sebebi var. Eren'in son dakikada sakatlanmasına çok sinirlendim. 3 kartı olduğu için onu çıkaracaktım. Onu oyunda tutma sebeplerinin başında gol atıp güven kazanması geliyordu. Son dakikalarda sakatlanınca öfkelenip kravatımı çıkardım.

Bugün yaşanan şeyler beni mutlu etti. Bunların başında takım ruhu, takımın hırsı geldi. Taktiksel anlamda da mutlu oldum.

"TÜM TAKIMI TEBRİK EDİYORUM"

"Her zaman dengeden yanayım. Ne çok gol atmak ne çok gol yemek. Martin iyi oynadı, ofansif bir rolü vardı. Bunu çok iyi yerine getirdi. Ahmet'i de Josue'yi de tebrik ediyorum. Tüm takımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık."

Igor Tudor maç sonunda küplere bindi! ile ilgili etiketler Galatasaray Adanaspor ıgor tudor eren derdiyok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.