Igor Tudor: Devre arası dedim ki...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Akhisar karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Akhisar karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Bakıldığı zaman ortada pozisyon yokken 2-0 geriye düştük. Devre arasında oyuncularıma şu mesajı verdim; "Ben bu maçı ikinci yarıda alacağımıza eminim". Bu inancı oyuncularıma verdim. Oyuncularım ikinci yarıda iyi bir karakter göstererek güzel bir galibiyet aldı. Bir kişi fazla oynamanın avantajını taktiksel bir değişikle değerlendirdim. Maicon'u çıkardım ve süratli Gary'yi oyuna koydum. Ofansif olarak gücümüz artsın diye bu değişikliği yaptım. Fernando zaten her yerde oynayabilen, çok üst seviye, mükemmel bir oyuncu. Hepsiyle gurur duyuyorum. Rakiplerimizin bizim sahamıza gelecek olması önemli ama bu maçları konuşmak için çok erken. Şu an önümüzde Yeni Malatya maçı var, bunu düşünmeliyiz." dedi.

Igor Tudor: Devre arası dedim ki... ile ilgili etiketler Galatasaray Akhisarspor ıgor tudor devre arası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.