Igor Tudor Beşiktaş için İstanbul'da! Burak Yılmaz'ın kaderi belirsiz

Beşiktaş'ta Igor Tudor sesleri yükselmeye devam ediyor. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası yardımcı hoca Burak Yılmaz'ı göreve getiren Beşiktaş'ta Igor Tudor'un görüşmeler için İstanbul'a gelmesi akılları karıştırdı.

Beşiktaş'ta Igor Tudor sesleri yükselmeye devam ediyor. Şenol Güneş'in istifası sonrası yardımcısı Burak Yılmaz takımın başına geçmişti. Kulüp her ne kadar seçim sonrasına kadar Burak Hoca'nın görev başında olacağını açıklasa da Igor Tudor iddiası konuşulmaya devam ediyor.

IGOR TUDOR BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL'DA

Igor Tudor'un yardımcıları Hari Vukas ve Toni Modric'in, Burak Yılmaz'ın ekibine katılması sonrası gündeme gelen Hırvat hoca adım adım Kartal'a yaklaşıyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre Igor Tudor, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

ÇEBİ YALANLAMIŞTI

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, seçim kararı aldıklarını ve seçim sonrasına kadar herhangi bir hocayla anlaşmayacaklarını açıklamıştı. Ancak ekibinin Beşiktaş'a katılması sonrası Tudor'un da siyah beyazlı takıma yakın olduğu yabancı basında sık sık dile getiriliyor.

Igor Tudor geçmişte Karabükspor ve Galatasaray'da görev almıştı.

Igor Tudor Beşiktaş için İstanbul'da! Burak Yılmaz'ın kaderi belirsiz ile ilgili etiketler Beşiktaş Burak Yılmaz Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.