Iga Swiatek Avustralya Açık'ta sessiz ve derinden geliyor

Roland Garros şampiyonu Iga Swiatek, Avustralya Açık 3. turunda Fransız raket Fiona Ferro'yu 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti. 19 yaşındaki Polonyalı tenisçi, 4. turda Simona Halep'e rakip oldu. Osaka, Serena Williams, Sabalenka, Muguruza, Vondrousova ve Su-Wei Hsieh tur atlayan diğer isimler oldu.

Teniste sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'ta 5. gün geride kaldı. Roland Garros şampiyonu Iga Swiatek, 3. turda Fransız raket Fiona Ferro'yu 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

19 yaşındaki Polonyalı raket ilk turda Hollandalı Arantxa Rus'u, 2'nci turda da İtalya güzel Camila Giorgi'yi turnuvanın dışına itmişti. Roland Garros'u tek set kaybetmeden şampiyon tamamlayan 15 numaralı seri başı Swiatek, 4. turda Simona Halep'in rakibi oldu.

Dünya 2 numarası Halep ise turnuvanın 32 numarası Veronika Kudermetova'yı eledi. 2'nci turda Ajla Tomljanovic karşısında ecel terleri döken Rumen raket, Rus Kudermetova'yı 6-1 ve 6-3'lük iki setle rahat geçti.

Amerika Açık şampiyonu ve bu turnuvanın 3 numaralı seri başı raketi Naomi Osaka, Tunuslu Ons Jabeur'u iki sette geçti. 4 yıldır Grand Slam kazanamayan ve Melbourne'de 24. Grand Slam zaferini arayan Serena Williams ise Rus raket Anastasia Potapova'ı 7-6 ve 6-2'lik setlerle geçti. Serana 4. turda Belaruslu Aryna Sabalenka'yla kapışacak. Osaka'nın rakibi ise 2 Grand Slam şampiyonluğu bulunan ve koleksiyonuna Avustralya Açık'ı da eklemek isteyen İspanyol raket Garbine Muguruza... 

Iga Swiatek Avustralya Açık'ta sessiz ve derinden geliyor ile ilgili etiketler Tenis avustralya açık Iga Swiatek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.