İfadeleri ortaya çıktı: "Eteği kendim giydim, canım istedi bacağıma ateş ettim!" / VİDEO

İzmir'de etek giydirildikten sonra kendisine zorla ateş ettirtilen T.Z'nin ilk ifadesi ortaya çıktı. T.Z ifadesinde bacağına kendi isteğiyle ateş ettiğini ve kendisine bunu yapanları tanımadığını belitti.

İzmir'de etek giydirilerek kendi bacağına ateş ettirilen ve bu görüntüleriyle sosyal medyada olay olan T.Z adlı kişinin bu konudaki ifadesi ortaya çıktı.

'KENDİ İSTEĞİMLE ATEŞ ETTİM'

T.Z ilk ifadesinde görüntülerdeki kişilerin kim olduğunu bilmediğini belirterek, 'Onların baskısıyla değil; kendi isteğimle ateş ettim' dedi. Kimseden şikayetçi olmadığını söyleyen T.Z, 'Alaatin Çakıcı'ya saygı duyarım, sosyal medyada kendisini överim. Yapılan haberler asılsızdır' dedi.

etek-giyip-kendini-vurdu-goruntulerdeki-direk_10158536_11

'ETEĞİ GİYMEMİ İSTEDİLER, GİYDİM'

'4 Ekim 2017 günü, saat 15.30-16.00 sıralarında İzmir Tepecik Eğitim Hastanesi'nin üst bölgesindei ticari taksi ile gittim. Orada kalabalık bir grup ile karşılaştım, şahısları tanımıyorum. Kim olduklarını, ne amaçla benle muhatap olduklarını bilmiyorum. Yanlarında getirdikleri eteği giymemi istediler. Ben de eteği giydim. Daha sonra Basmane'den satın aldığım tabanca ile sol bacağıma bir el ateş ettim. Ticari taksi ile hastaneye gittim. Kendimi vurduğum tabancayı da polise teslim ettim.'

'ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM'

Kendisine bunu yapanlardan şikayetçi olmadığını belirten T.Z şu ifadeleri kullandı: Aynı gün sosyal medyaya düşen ve 'Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesaplarını kontrol eden Turgay Zaim'in etek giydirilerek kendisini vurduğu şok video' yazılı görüntülerdeki şahıs benim. Bana bunu yapan şahsı tanımıyorum ve neden yaptığını bilmiyorum. Ben bu şahısların baskısıyla kendi bacağıma sıkmadım. Kendim istediğim için sol bacağıma sıktım. Kimseden şikayetçi değilim.

İfadeleri ortaya çıktı: "Eteği kendim giydim, canım istedi bacağıma ateş ettim!" / VİDEO ile ilgili etiketler İzmir etek giydirilen kendine ateş eden adam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.