İETT'de 15 yaşındaki kızı taciz eden sarhoş adam çevredekiler tarafından darp edildi

Pendik'te İETT aracında bulunan sarhoş bir şahsın, 15 yaşındaki kız çocuğunu darp ettiği iddia edildi. Şahıs, araçtan indirilerek çevredekiler tarafından darp edildi.

Pendik’te İETT aracında alkollü olarak seyahat eden bir şahıs, 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla otobüsten indirilerek vatandaşlar tarafından darp edildi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

15 YAŞINDAKİ KIZA TACİZ

Olay, Pendik’te saat 10.30 saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Pendik’te İETT aracına binen ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, otobüs içerisinde yolculuk eden 15 yaşındaki kızı taciz etti. Durumu fark eden otobüsteki diğer yolcular, alkollü olduğu iddia edilen şahsı araçtan indirerek darp etti. Taciz şüphelisi ile vatandaşlar arasındaki yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

İETT'de 15 yaşındaki kızı taciz eden sarhoş adam çevredekiler tarafından darp edildi ile ilgili etiketler Pendik İETT Taciz Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.