İETT otobüsleri bakımsızlıktan dökülüyor: Reklam panosu yolcuların üzerine düştü!

Son dönemde sık sık yaşanan sıkıntılarla gündemde olan İETT'de bu sabah yeni bir ilginç olay yaşandı. Arnavutköy-Yenibosna seferini yapan İETT otobüsünün reklam panosu otobüste bulunan yolcuların üzerine düştü. Yolcular ayakta düşen parçalar koltukta seyahat etti. O anlar bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son zamanlarda arıza veren ve yanan İETT otobüslerinin yanı sıra araçların bakımsızlıktan dökülmeye başlaması da dikkat çekti.

PANO ŞANS ESERİ BOŞLUĞA DÜŞTÜ

İddiaya göre, 36 AY Arnavutköy - Yenibosna seferini yapan İETT otobüsünün sabah erken saatlerde olan seferinde otobüsün üst kısmında reklam alanı olarak kiralanan pano yolcuların üzerine düştü.

Reklam panosunun şans eseri boşluğa düşmesi nedeniyle kimse yaralanmadı. Düşen parçalar yolcular tarafından koltuğun üzerine konuldu. 

İETT otobüsleri bakımsızlıktan dökülüyor: Reklam panosu yolcuların üzerine düştü! ile ilgili etiketler İETT Otobüs bakım reklam panosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.