İEET sefer güzergahları neresi? İEET, metro, metrobüs nasıl çalışıyor?

İEET sefer güzergahları neresi? İEET, metro, metrobüs nasıl çalışıyor? İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11-12 Nisan için ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle İstanbul’da toplu taşıma araçlarına da kısıtlama geldi. Peki İstanbul'da İEET sefer güzergahları neresi? İEET, metrobüs ve metro çalışma saatleri ve sefer sayıları nedir? Detayları haberimizde...

İEET sefer güzergahları neresi? İEET, metro, metrobüs nasıl çalışıyor? 48 saat sürecek sokağa çıkma yasağı İstanbul'da yaşayan vatandaşları İEET, metro ve metrobüs çalışma saatleri konusunda araştırmalara yönlendirdi. İşte sokağa çıkma yasağında İEET sefer güzergahları neresi olacak, İEET metro ve metrobüs çalışma saatleri ve sefer sayıları ne olacak? sorularının yanıtları...

İEET,METRO,METROBÜS ÇALIŞMA SAATLERİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA NE OLDU?


İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkma yasağı istisnası olan vatandaşlar için İstanbul’daki toplu taşıma araçlarında düzenleme yapıldı.

İETT, iki gün boyunca 445 otobüs hattında sabah saat 07.00 – 09.30 arasında, akşam ise 17.00 – 19.30 saatleri arasında sefer düzenleyecek. Metrobüs hattında da sabah 06.00 – 09.00 ve akşam 16.00 – 20.00 saatleri arasında 10 dakika aralıklarla karşılıklı seferler yapılacak.

İEET sefer güzergahları neresi? İEET, metro, metrobüs nasıl çalışıyor?

METRO İPTAL

2 gün boyunca İstanbul'da metro seferlerinin hepsi iptal edildi. Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, 13 Nisan pazartesi itibarıyla seferlerin normal tarifeye uygun olarak yeniden başlayacağı açıklandı.

İşte sokağa çıkma yasağı ilan edilen İstanbul'da İETT'nin sefer yapacağı güzergahlar

VAPUR SEFERLERİ SABAH VE AKŞAM SAATLERİNDE YAPILACAK

Şehir Hatları vapurları ise Kadıköy-Karaköy-Eminönü, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Adalar-Kabataş, Bostancı-Adalar, Boğaz hattı ve Kadıköy-Beşiktaş hatlarında sadece sabah ve akşam saatlerinde belli aralıklarda sefer yapılacak.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.