İdris’e gelen gizemli mektup her şeyi değiştirecek!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur'un bu akşamki bölümü nefes kesecek. Tüm dengelerin alt üst olduğu dizide İdris Koçovalı'ya gelen mektupla yeni bir dönem başlayacak.

Show TV'nin iddialı yapımlarından Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 11. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm izleyicilerin beğenisine sunulacak.

DENGELER ALT ÜST OLACAK

Çukur’da tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır.

GİZEMLİ MEKTUP ÇUKUR’DA YEPYENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAK

Yamaç’ın karşısında küçük duruma düşen Selim, öfkesine yenik düşerek Yamaç’ı dönüşü zor bir hataya sürükleyecektir. Bu sırada Baykal ve Avukat Nazım da boş durmayacak ve tehlikeli hamlelerde bulunacaklardır. Gerilimin doruk noktasına ulaştığı anlarda İdris Koçovalı’ya gelen gizemli mektup Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatacaktır.

İşte 11. bölüm fragmanı:

İdris’e gelen gizemli mektup her şeyi değiştirecek! ile ilgili etiketler Çukur Mektup 11bölüm fragman neler olacak vartolu koçovalı yamaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.